Hulp opzet van een (pilot) initiatief voor jongeren (ex-detentie, schoolverlaat, schulden, etc.)

Wanneer:
01 juni 2019
Tijdsduur:
6 maanden
Trefwoorden:
brainstormen, meedenken, onderzoeken, opzetten nieuwe initiatieven, organiseren, regelzaken
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Hulp opzet van een (pilot) initiatief voor jongeren (ex-detentie, schoolverlaat, schulden, etc.)

Door mijn persoonlijke situatie, achtergrond, ervaring, kennis en expertise is het moeilijk om het initiatief van de grond te krijgen. Het is immers ontstaan uit het idee om kwetsbaren meer te betrekken in de gemeenschap en een veilig ontwikkelingsplatform te creëren voor en door de gemeenschap.

Het toegankelijk maken van ondernemerschap in verenigingsvorm is essentieel om de volgende stap te maken in onze diverse samenleving. Het zorgt voor sterke sociale netwerken en betrokkenheid in de gemeenschap. Ik wil vanuit moeilijk bereikbare doelgroepen een ontwikkeling in gang zetten die doorvloeit naar andere kwetsbaren en hulpbehoevenden.

Hiervoor zoek ik mensen die willen helpen, meedenken en taken voor me willen opvangen zodat ik in mijn kracht kom en me kan focussen op waar ik goed in ben. Dat is het contact leggen met groepen in de samenleving die soms de hoop hebben opgegeven of al niet meer rekenen op een positief bestaan in de samenleving.

Ik geloof erin dat als wij een handreiking doen die onafhankelijk en oprecht is we een ontwikkeling in gang kunnen zetten die als voorbeeld kan dienen voor andere steden en misschien zelfs andere landen.

gepubliceerd: 11 juni 2019
triangle Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.