Vervoer naar behandelingen in Utrecht en Amersfoort en enkele keer naar vrienden/familie

Trefwoorden:
vervoer
Zichtbaarheid:
Alle gebruikers

Deze hulpvraag is verlopen

Vervoer naar behandelingen in Utrecht en Amersfoort en enkele keer naar vrienden/familie

Momenteel zit ik in een burn-out. Ik ben al een flink eind op weg in mijn herstel, maar kan nog geen lange stukken met OV reizen of zelf rijden. Daarom zoek ik mensen die mij naar behandelingen kunnen rijden.

Van begin van dit jaar werk ik met een poule van een aantal vrijwilligers die ik kan vragen voor vervoer. Dat gaat met name om brengen en ophalen naar behandelingen in Utrecht (van Overvecht Noord waar ik woon naar vlakbij Diakonesseziekenhuis), dit is gemiddeld 1x per maand. De sessies duren 2u en dan kan de chauffeur in de tussentijd weer naar huis, boodschappen doen of wat dan ook.
Daarnaast ga ik gemiddeld 1x per anderhalve maand naar een therapeut in Amersfoort. Dit zijn sessies van 1,5u. Op die locatie is een prettige en grote wachtruimte met grote (lees)tafel, koffie, thee, etc. waar je in de tussentijd zelf aan het werk kan bijv. Of elders iets anders kan doen.

In deze poule zijn door omstandigheden enkele vrijwilligers niet of minder beschikbaar en zoek ik extra mensen, zodat ik mijn vragen kan spreiden en het voor iedereen te doen blijft.

Daarnaast is het soms fijn als ik iemand kan vragen om mij naar een vriendin of familie te rijden, dat gaat dan in principe om een enkele reis (ik vergoed uiteraard de terugreis ook voor de chauffeur). Maar ik probeer dit soort ritjes meestal aan mensen uit mijn eigen netwerk te vragen.

Ik ben een lieve, sensitieve vrouw en vind het prettig als we ook zonder veel te hoeven praten samen kunnen rijden. Het tijdstip van de behandelingen zijn flexibel en dus ook aan te passen aan het moment waarop de vrijwilliger beschikbaar is. En ik vergoed uiteraard de gemaakte kosten.

gepubliceerd: 24 september 2019
triangle Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.